sunnuntai 28. elokuuta 2016

Luovutusviikonloppu

Nyt se on sitten mökki tyhjä, haikea mutta samalla helpottunut olo! Ei enää klo 4 herätyksiä tässä talossa, niitä ei jäädä kaipaamaan...pentujen tuhinaa ja suloisuutta kylläkin. Lilli ja Hippu palaavat pian normaaliin päiväjärjestykseen, pääsevät samaan tarhaan ja omiin koppeihin. Ja säännölliset pitkät lenkitykset alkaa taas. Ihanaa päästä itsekin kunnolla metsäpoluille lenkkeilemään. Kohta tytöt pääsevät jänistä jahtaamaan ja kuntoa kohottamaan.


Pikku-Liinu lähti uuteen kotiin Enoon jo perjantaina. Tuula ja Kalle saivat Iina-beaglelle pienen ja pippurisen kaverin. Kutsumanimeksi jäi Liinu. Nähdäänkö Liinua kenties näyttelykehissä?
Lauantai-aamuna Pasi haki kotiin Selkielle Lupun joka tottelee tästä asti nimeä Kippo. Kippo pääsee kiusaamaan samanrotuista isoveljeä Tacoa. Kippo varmaan näkee myös isi-Ropia usein! Menevätkö metsällekin yhdessä...
Kaikkien suosikki, lempineiti Leenu, vaikuttaa tulevaisuudessa Ylitorniossa. Tommi, Merja ja reipas eskarilainen Minea ajoivat pitkän matkan kaukaa pohjoisesta. Kotona odottaa 11-vuotias Miina-beagle, joka onkin Lillin isän sisko. Leenusta tulee taatusti Minean lempikoira, niin suloiselta ja onnelliselta tämä parivaljakko näytti kohdatessaan vihdoin toisensa!
Tiinu muutti meitä lähelle Outokumpuun Pertin ja Tanjan kotiin. Heilläkin on jo ennestään koira, mutta ei beagle. Tiinun nimeksi tuli Lumo. Hyvä nimi tälle rauhalliselle, lumoavalle neidille!Sunnuntaina Arja ja Hans Pyhtäältä, meren rannalta, tulivat hakemaan pennuista vilkkaimman tapauksen eli Tupun. Hän vaikuttaa vastedes nimellä Hermanni. Rotu on erittäin tuttu, sillä heillä on ollut useampi beagle aikaisemmin. Hermanni valloittaa varmasti molempien sydämet! Ainakin kasvattajille kävi niin...
Viimeisenä kotiin Kiteelle lähti Alpon mukana Hupu. Hupu on pennuista kovin puremaan, veikkaisin jopa kenkätuholaiseksi! Osaa olla kyllä söpöstikin ja viihtyy sylissä. Hupusta tuli Mosku, mainio nimi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti