lauantai 14. toukokuuta 2016

Parikkala RNToukokuulle olin ilmoittanut Frodon kahteen näyttelyyn, joista toinen oli Parikkalan ryhmis 7.5. Lähinnä oli tarkoitus matkalla pyörähtää kehässä ja mennä sitten kyläilemään veljeni luo Lappeenrantaan. Kehät olivat tuttuun tapaansa yli tunnin myöhässä, joten sain kuitenkin hermoilla paikan päällä ihan kunnolla ennen meidän vuoroamme. Päivä oli aika lämmin, joten mietin miten Frodo jaksaa ylipäätään odotella niin pitkään. 


Corgeja oli ilmoitettu vaivaiset viisi kappaletta. Uroksia oli kaksi, joista toinen kilpaili junioriluokassa ja Frodo ensimmäistä kertaa nuorten luokassa. Molemmille ERI ja SA, josta pääsimme sitten suoraan paras uros kehään. Frodo osoitettiin hämmästykseni ykköseksi, joten näin ollen toinen SERT on nyt plakkarissa. Nartuista kumpikaan (yksi oli poissa) ei saanut SA:ta, joten Frodo oli siis automaattisesti myös ROP! Tuomarina Nina Janger.

18 kk. Oikeat mittauhteet. Leikkaava purenta. Kauniit silmät ja korvat. Kuono-osa voisi olla tyvestään hieman voimakkaampi. Hyvä eturinta. Kaunis ylälinja. Hyvät käpälät ja raajaluusto. Liikkuu hyvin takaa, hieman kapeasti edestä. Hyvä karvapeite. Hyvin kulmautunut takaa. Vauhdikas esiintyjä. Alaleukaa saisi olla hieman enemmän.Pitihän se tietenkin jäädä vielä ryhmäkehiin, koska en usko, että näitä tilanteita meille välttämättä tulee enää vastaan. Frodo oli jo tässä vaiheessa päivää aika väsynyt, mutta jaksoi vielä hienosti skarpata kehässä. Meidät valittiin vielä jatkoon, mutta neljän parhaan joukkoon ei kuitenkaan ylletty. Siitä huolimatta hieno kokemus päästä pyörähtämään isossa kehässä!Parikkalasta matka jatkui Lappeenrantaan, jossa yövyttiin. Frodollekin kelpasi uni rankan päivän päätteeksi.


Ensi viikolla suuntaamme vielä Joensuuhun, kun sinne olen Frodon ilmoittanut. Kesäkuussa ei sitten käydä missään, heinäkuukin on vielä avoin. Nyt kun sertit on kasassa niin eipä ole periaatteessa tarvettakaan.

4 kommenttia: