sunnuntai 7. elokuuta 2016

Kesälomalta paluu

Niin siinä neljä kuukautta Outokummussa hurahti työntäyteisissä merkeissä. Nyt ollaan vihdoin palattu Kuopioon ja Frodokin saa taas totutella elämään ilman omaa aidattua pihaa.

Juuri mitään ei olla kyllä ehditty tehdä. Tai tarkoituksenahan oli treenata kesä Outokummussa, mutta totta kai kaikki ryhmät menivät kesäksi tauolle, joten se jäi siihen. Näytelmissä pyörähdettiin toukokuussa Joensuu KV:ssa, arvosanalla NUO ERI2 SA. Arvostelu (tuomarina Paavo Mattila) oli pääasiassa hyvin positiivinen, mutta alaleuan pienuudesta tuli mainintaa ja liikkeet eivät olleet ihan parhaimmillaan ruohikolla.


Heinäkuussa Frodosta tuli setä kuudelle beaglen pennulle, kun Lilli synnytti 8.7. kolme urosta ja kolme narttua. Pennuntuoksuista kesää on siis tullut vietettyä, joka valitettavasti loppui nyt Kuopioon paluuseen. Pentukuume on luonnollisesti kova ja toisesta koirasta on tullut haaveiltua jo hyvä tovi. Jospa ensi vuonna aletaan katsella Frodolle kaveria tähän talouteen.

Tiistaina pyörähdettiin entisen kotiseuran mätsäreissä Liperissä, kun kerrankin sattui olemaan miestuomari paikalla. Tuomarin lähestyessä pöydällä Frodo taas vähän säikähti, mutta tuomari oli todella fiksu ja pysähtyi vähän kauemmaksi, kun näki Frodon olevan hieman epävarma. Frodo vähän aikaa katseli tuomaria kauempaa ja rentoutui ihan silmin nähden. Käsittely menikin sitten ihan loistavasti! Jospa tästä pelosta vielä joskus päästään eroon. Tuloksena nuorten PUN4, joten ei huono sekään.

Veneilemässäkin käytiin kesällä!

Perjantaina pyörähdettiin Sawo Showssa. Tosiaankin vain yhtenä päivänä, kun joka päivälle oli kutsuttu miestuomari, joten en viitsinyt lähteä ottamaan riskiä elinikäisistä traumoista. Päiväksi valikoitui perjantai, koska Googlen kuvahaun perusteella norjalainen Espen Engh näytti mieheltä, jota Frodo pelkäisi tarjolla olevista vaihtoehdoista vähiten. Tästä olenkin saanut monet naurut, kun useimmathan valitsee tuomarin, joka saattaisi tykätä siitä omasta koirasta. Minä taas valitsen tuomarin, josta koirani saattaisi pitää. Tulospuolella ei kyllä juhlittu (NUO EH2), mutta Frodo ei pelännyt yhtään ja se onkin pääasia.

Menin myös hetken mieliohteesta ilmoittamaan Frodon virallisiin rallytokokisoihin 20.8. Ei varmaan ihan fiksuin idea, kun ollaan pidetty treenitaukoa neljä kuukautta ja koiran keskittymiskyky on tällä hetkellä pyöreä nolla, kun yritin ottaa pihalla muutamia liikkeitä harjoitukseksi. Mutta päästäänpähän kisakynnyksen yli ja saadaan hommattua kisakirja odottamaan tulevia koitoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti