perjantai 19. heinäkuuta 2019

Oikeat nimet

Viikko on vierähtänyt pentujen kotiutumisesta, kaikkien kuulumisia ollaankin jo kuultu. Pentujen kotiutuminen on sujunut hyvin, omistajat on kehuneet pentuja reippaiksi ja rohkeiksi. Eivätkä ole kovia puremaan (ainakaan vielä!?). 

Perjantaina haettiin Jack kotiin Kiteelle. Nimekseen pikkuhurmuri sai Napo. Alpolla oli aikaisemmasta pentueesta velipoika Mosku, joka menehtyi valitettavasti keväällä tapaturmaisesti. Toivotaan Naposta vähintäänkin yhtä hyvää jäniskoiraa kun Mosku oli!

Napo

Lauantaina kotiin Kaaville lähti Averell josta tuli Bobi. Paulan ja Jussin vanha beagle menehtyi äskettäin sairauskohtaukseen. Varmasti Bobi täyttää edeltäjänsä saappaat ja siitä kasvaa mainio lenkkeily- ja metsästyskaveri.


Popi villatakin kimpussa!

Seuraavana haettiin Joe joka sai nimen Topi. Topilla olikin pisin matka kotiin Haminan seudulle. Kim kertoi että matka oli mennyt hyvin, uni oli maistunut. Topi varmasti tapaa isoveljensä Hepun, veljesten isännät kun ovat työkavereita. 

Topi ihaili hetken kukkia...
...kunnes otti maistiaiset...

Lauantai-iltana jäljellä oli vain kaksi pentua. Päästettiin Vänni ja tytteli juoksemaan vapaana pihalle, siitäkös riemu ratkesi, ihana vapauden huuma ja niin paljon kaikkea uutta! Naurettiin koko ilta noiden toilailuille, ihan sippinä nukkuivat mökissä viimeisen yön mammansa kanssa. Lilli jo vähän ihmetteli mihin osa pennuista hävisi...

Sunnuntaina Ronimukset Varkaudesta tulivat hakemaan neitokaisen kotiin. Luna on siis sijoituskoira, Sanni jatkaa Hukkapätkän kennelin toimintaa näiltä näkymin tulevaisuudessa. Luna on kyllä pirtsakka tapaus! Varmasti pärjää perheen kissojen ja Rölli-beaglen kaverina. Voi vanha Rölli-parka...

Luna-neiti


Veljekset kuin ilvekset:Vänni ja Napo

Takana Luna vasemmalta Napo, Vänni, Popi ja Topi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti