perjantai 19. heinäkuuta 2019

Oikeat nimet

Viikko on vierähtänyt pentujen kotiutumisesta, kaikkien kuulumisia ollaankin jo kuultu. Pentujen kotiutuminen on sujunut hyvin, omistajat on kehuneet pentuja reippaiksi ja rohkeiksi. Eivätkä ole kovia puremaan (ainakaan vielä!?). 

Perjantaina haettiin Jack kotiin Kiteelle. Nimekseen pikkuhurmuri sai Napo. Alpolla oli aikaisemmasta pentueesta velipoika Mosku, joka menehtyi valitettavasti keväällä tapaturmaisesti. Toivotaan Naposta vähintäänkin yhtä hyvää jäniskoiraa kun Mosku oli!

Napo

Lauantaina kotiin Kaaville lähti Averell josta tuli Bobi. Paulan ja Jussin vanha beagle menehtyi äskettäin sairauskohtaukseen. Varmasti Bobi täyttää edeltäjänsä saappaat ja siitä kasvaa mainio lenkkeily- ja metsästyskaveri.


Popi villatakin kimpussa!

Seuraavana haettiin Joe joka sai nimen Topi. Topilla olikin pisin matka kotiin Haminan seudulle. Kim kertoi että matka oli mennyt hyvin, uni oli maistunut. Topi varmasti tapaa isoveljensä Hepun, veljesten isännät kun ovat työkavereita. 

Topi ihaili hetken kukkia...
...kunnes otti maistiaiset...

Lauantai-iltana jäljellä oli vain kaksi pentua. Päästettiin Vänni ja tytteli juoksemaan vapaana pihalle, siitäkös riemu ratkesi, ihana vapauden huuma ja niin paljon kaikkea uutta! Naurettiin koko ilta noiden toilailuille, ihan sippinä nukkuivat mökissä viimeisen yön mammansa kanssa. Lilli jo vähän ihmetteli mihin osa pennuista hävisi...

Sunnuntaina Ronimukset Varkaudesta tulivat hakemaan neitokaisen kotiin. Luna on siis sijoituskoira, Sanni jatkaa Hukkapätkän kennelin toimintaa näiltä näkymin tulevaisuudessa. Luna on kyllä pirtsakka tapaus! Varmasti pärjää perheen kissojen ja Rölli-beaglen kaverina. Voi vanha Rölli-parka...

Luna-neiti


Veljekset kuin ilvekset:Vänni ja Napo

Takana Luna vasemmalta Napo, Vänni, Popi ja Topi.

2 kommenttia:

  1. Vastaiskohan joku enää. Tuskin. Omistan 3v beaglen, jonka mitat ovat 40cm ja 17kg. Hän on narttu. Mielestäni melko suuri. Minkä kokoisia beaglet useimmiten on, entä minkä kokoisia och olleet pienet pienin ja suurin kasvattaisi /koirasi? :) beaglemaisin terveisin Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän myöhässä tulee vastaus, mutta beaglet valitettavasti tuppaavat olemaan melko isoja nykyään. Ihan noin isoa narttua ei ole tullut vastaan, mutta Rango on 40cm ja painaa 17kg. Hippu oli myös melko iso narttu, 39cm ja painoi ehkä noin 15-16kg. Kasvateista kaksi (yksi uros ja yksi narttu) ovat tietääkseni yli 40cm säkäkorkeudeltaan, mutta kys. narttua en ole tavannut pentulaatikosta lähdön jälkeen eli en tiedä onko se oikeasti niin kookas kuin mitä minulle on kerrottu. Lilli on ehkä noin 37cm ja 13kg, mikä lienee aika keskimääräinen beaglenartun koko.

      Poista