sunnuntai 16. elokuuta 2015

Prinssinakki sairastaa

Tänään piti olla lähtö Kajaanin ryhmikseen, mutta se peruuntui ihan viime hetkellä. Frodo alkoi kakoa yöllä ja aamulla se kuulosti jo sellaiselta köhältä, että katsottiin viisaammaksi jäädä kotiin. Menetetty ilmomaksu hieman harmittaa näin köyhänä opiskelijana, mutta minkäs teet. Kennelyskää on nyt ilmeisesti liikkeellä ja todennäköisesti Frodo on saanut tartunnan viime viikolla Joensuussa.Viime päivät onkin menneet Frodon turkin kimpussa. Siltä nimittäin lähtee karvaa - ja paljon muuten lähteekin. Jotenkin vaikea käsittää, että sillä ylipäätään on vielä turkki tuon irtokarvamäärän perusteella. On se ehkä vähän kevyemmän näköinen kuin viikko sitten? Alla samalla virallinen 10 kk poseeraus.


Toivotaan nyt, että tämä yskä menee äkkiä ohi. Ensi viikolla ei onneksi ole mitään, niin Frodo saa ihan rauhassa lepäillä kotosalla. 26. päivä aloitetaan sitten ihan uuden lajituttavuuden eli rallytokon parissa, jos Frodo nyt on terve siihen mennessä. Veikkaan, että siinä lajissa ohjaajalla on enemmän pää pyörällä kuin koiralla.

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista Prinssinakki! :) Rallytoko on kiva laji. Meillä jäi se tauolle noiden Soran lonkkavaivojen vuoksi, mutta katsellaan mihin suuntaan tilanne tästä kehittyy ja jos suinkin voidaan, niin ralleja jatketaan myöhemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että Frodo tulee tykkäämään rallystä, vähän rennompi meininki kuin tokossa :D Toivottavasti pääsettte vielä palaamaan lajin pariin!

      Poista