maanantai 15. kesäkuuta 2015

Miljoonakoira 2015Reissusta kotiuduttiin eilen illalla! Matka sujui oikein hyvin kaikilta osin, tosin näyttelypäivän sää ei suosinut. Koukattiin Ähtärin kautta ostamassa käytetty trimmipöytä (se jonka tilasin eräästä nimeltä mainitsemattomasta verkkokaupasta ei koskaan suvainnut saapua), josta matka jatkui maatilamajoitukseen Töysään (ylläolevat kuvat sieltä). Vähän jännitin miten Frodo osaa käyttäytyä vieraassa paikassa, mutta pelko oli turha. Tosin pihalla sai olla jatkuvasti silmät auki, kun hevosen kikkareet olivat pikkucorgille täysin vastustamattomia. Turkki kuitenkin pysyi kuin ihmeen kaupalla (melko) puhtaana sunnuntaihin asti.

 
Näyttelyaamuna sää ei todellakaan suosinut. Sadetta oli luvattu vasta 12 jälkeen, mutta kun saavuimme paikalle kymmenen aikaan alkoi jo ripeksiä. Tuuli oli ihan järkyttävä ja olin jo ennen kehää ihan umpijäässä. Ikinä ei siis pidä olettaa, että kesällä olisi lämmin.Kehät menivät onneksi hyvin ripeää vauhtia. Urospentuja oli paikalla kaksi, joista Frodo laitettiin heti kärkeen KP:n kera. Loppujen lopuksi Frodo yllätti olemalla ROP-pentu. Tuomari Paavo Mattilan arvostelu sai kyllä hymyilemään:

Kaunis pentu, jolla hyvänmallinen, kaunisilmeinen pää. Hyvät korvat. Kaunis kaula. Erittäin hyvä runko, ylälinja ja raajat. Hyvin lupaava karvapeite. Liikkuu hyvin. Seistessä kauniit ääriviivat. Miellyttävä käytös.


"Hyvät liikkeet" oli kyllä hieman liioittelua. Frodo poukkoili niin paljon ympäriinsä (tai siltä ainakin tuntui), että varmasti jos pentuluokassa voitaisiin jakaa EVA meille se olisi napsahtanut. No ei ehkä oikeasti, mutta ravaamista pitää silti harjoitella :D

Palkintoposeeraus uudella pöydällä!

Näyttelyn sivulla oli myös maininta jokaiselle osallistujalle jaettavasta käytännöllisestä osallistujalahjasta. Naureskelin, että se on varmasti joku Veljekset Keskinen kenkälankkisetti tai muuta yhtä tarpeellista. Yllätys oli kuitenkin positiivinen, nimittäin se oli käden ympärille tuleva näyttelynumeron pidike. Arvatkaa vaan kuka juuri osti Varkauden näyttelystä sellaisen kahdeksalla eurolla.


Muutakin ilmaista tarttui mukaan, sillä Hau Hau jakoi portilla erilaisia tuotenäytteitä. Lisäksi HHC Super Premium ja Sam's Field ruuat olivat todella hyvässä tarjouksessa, joten Frodolle ja Kössille lähti molemmille omat SF-säkit testiin, Frodolle junioria ja Kössille senioria. Kössille uusi ruoka tuleekin tarpeeseen, sillä nythän se syö tuota HHC Super Premiumia, joka on sille aivan liian tuhtia. Toivotaan, että tällä ruualla lähtisi kilot karisemaan. Frodo sai lisäksi tuollaisen sinisen matkaruokakupin ja Kössille ostettiin uusi peti, puhumattakaan nyt muista ostoksista. Rahan menoa ei voi estää!


Loppupäivä meinattiin ihan vaan laiskotella, poislukien illan tokoilut. Huomenna lähdetään sitten Ylämyllylle viettämään kesälomaa ennalta määrittelemättömäksi ajaksi, kun tokokin on ensi maanantain tauolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti