lauantai 28. helmikuuta 2015

Corgierkkari


Tänään koittikin kauan odotettu erkkaripäivä. Olin rakentamassa näyttelyä eilen iltakahteentoista asti, joten yöunet jäivät melko vähäisiksi. Aamulla kuitenkin reippaasti kaikki kamat kasaan ja auton keula kohti Hukka-hallia. Näyttelypaikalla luonnollisesti huomasin unohtaneeni edes ajatella kameran ottamista mukaan, mutta onneksi paikalta löytyi ihmisiä, jotka eivät tätä virhettä tehneet. Kuvista siis kiitos Hannele Leppänen!


Frodohan tosiaan korkkasi näyttelyuransa kotikoiraluokassa ja sinne kävin ilmoittamassa sen jo melko aamusta. Väliajalla hengailtiin kehien laidalla ja ennen kotikoiraluokan alkua ehdin käyttää Frodon jopa yläkerran Mustin&Mirrin pentutreffeillä. Tehokas päivä siis.

Topi, Retu, Frodo ja Miska.

Frodon veljiä oli myös eksynyt näyttelypaikalle ja oli kiva vaihtaa pentujen kuulumisia omistajien kanssa. Retu ja Miska osallistuivat myös kotikoiraluokkaan, Topi oli kehän laidalla kannustamassa veljiään.


Kotikoiraluokka alkoi harrastusnäytösten jälkeen (jee, agicorgeja!) ja me kilpailimme numerolla yhdeksän. Minulle meinasi iskeä pieni paniikki ennen kehää, kun todellakin olen esittänyt koiraa viimeksi ikuisuus sitten. Frodo käyttäytyi onneksi kuin enkeli ja tällä harjoituksen määrällä en kyllä ikinä olisi odottanut läheskään näin hyvää esiintymistä. Kyllähän se välillä tarjosi sitä maahanmenobravuuriaan, mutta kaiken kaikkiaan oikein nättiä seisomista! Myös pöydälläolo meni hyvin, mutta pitää vielä rutkasti harjoitella käsiteltävänä olemista.


Kun kaikki olivat olleet yksilöarvostelussa, tuomari valikoi joukosta seitsemän jatkoon menijää. Yllätyin, kun meidät tässä vaiheessa kutsuttiin jatkoon saati sitten kun meidät kutsuttiin vielä neljän parhaan joukkoon. Lopulta sitten oltiin finaalikaksikossa, ja hieman pohdittuaan tuomari ojensi meille punaisen ruusukkeen. Eli Frodo oli kotikoiraluokan paras! Tuomarina Kristiina Moilanen.


5 kk vanha uros. Kaunis pää. Vahva luusto. Pieni. Kaunis turkki. Liikkuu erinomaisesti. Upea esiintyminen.


Velipoika Miska sijoittui neljänneksi, joten otettiin pojista yhteispalkintoposeeraus kuvauspaikalla. Huomioikaa pikku-Frodon ja Miskan kokoero ;)

Jäätiin sitten vielä katselemaan pemujen kehät loppuun ja Frodo sai torkkua häkissään. Uni on kyllä pojalle maistunut rankan näyttelypäivän jälkeen. Seuraavaksi sitten suuntana Jyväskylän pentunäyttely 21.3.

4 kommenttia: