sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

ViikonloppukuulumisetOltiin nyt viikonloppuna käymässä Ylämyllyllä. Tiivistettynä nähtiin koira- ja ihmiskavereita, yritettiin ottaa hyvää yhteiskuvaa Frodosta ja Kössistä, tuunattiin meille "näyttelyvaunu" ja suunniteltiin Frodolle kura-asu. Kuvat kertokoot enemmän.Käytiin lenkillä Nellan ja Eemelin kanssa tänään heti aamusta, kun oli aivan loistava sää ja täydellinen hankiainen. Tuli kyllä jo heti alkumetreillä voivoteltua, kun kamera jäi pöydälle, mutta onneksi puhelimellakin sai ihan kohtalaisia kuvia.
Lenkkeilystä inspiroituneena päätin kotona yrittää ottaa pojista yhteiskuvan, mutta yritykseksihän se jäi. Kössi ei suostunut menemään lähellekään Frodoa ja patsasteli lähes koko ajan takapuoli kameraan päin, Frodo taas yritti puskea koko ajan syliin. Pari kertaa ne kyllä vahingossa sattuivat samaan kuvaan, mutta mistään uljaasta poseerauksesta ei todellakaan ollut kyse... Ehkä uusi yritys joskus.Sitten tehtiin hieman tuunailuja eli Ikean kärry sai suuremmat pyörät ja näin ollen siinä pitäisi ensi lauantaina kulkea häkki + Frodon muut näyttelytarvikkeet noin kilometrin verran majapaikastamme näyttelypaikalle. Tämän viritelmän hinta jäi opiskelijabudjetille sopivaksi ja nyt toivotaan, että se toimii odotusten mukaisesti.

Ja koska kurakelit ovat alkaneet, Frodolle on valmistumassa sadeloimi, joka peittää myös mahanalusen. Tulin nimittäin huomanneeksi, että corgin mahanaluskarvoista kura ei lähde pyyhkimällä, vaan aina lenkin jälkeen on mentävä suihkuun. Sitähän Frodo rakastaa (sarkasmi) ja kun se kura vielä jotenkin varastoituu syvälle turkkiin, pelkkä nopea huuhtelukaan ei meinaa riittää. Kokeilen nyt ensihätään tuunata Bilteman halvasta sadeloimesta jotain käyttötarkoitukseen sopivaa ja myöhemmin katsellaan, josko olisi tarvetta ihan kunnolliselle sadeasulle.


Huomenna taas suunnataan auton keula kohti Kuopiota ja Frodokin saa vähän levähtää kiireisen viikonlopun jälkeen. On se reppana ollut väsynyt, kun on joutunut olemaan mannekiinina ja vahtinut Kössin tekemisiä kuin haukka koko viikonlopun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti