lauantai 7. helmikuuta 2015

4 kk


Eilen Frodolle tuli jo neljä kuukautta mittariin - aika menee kyllä ihan huomaamatta. Painoa pojalta löytyy nyt 6,3 kiloa ja pentukarva on alkanut vaihtua. Onneksi pohjavilla istuu sen verran sitkeässä, että koko kämppä ei ole karvoilla kuorrutettu.

Merkkipäivän kunniaksi laitettiin viimeinenkin matto paikoilleen eteiseen ja sanomalehdet lähti kokonaan veke. Frodo tykkää! Pissavahinkoja ei ole sattunut tämän vuoden puolella ollenkaan, joten kai sitä voi jo todella uskoa tuon olevan sisäsiisti. Siis ihan käsittämättömän helppo ja oppivainen pentu!


Frodo kylläkin rakastaa mattojen nyppimistä, joten hieman kauhulla odotan tuon maton kohtaloa. Keittiössä meillä on ollut räsymatot koko ajan paikoillaan ja niistä on mystisesti alkanut sojottaa langanpätkiä ja aina ne ovat jostain syystä kurtussa. Pitäisi varmaan naulata ne lattiaan kiinni, niin ei aina tarvitsisi kompastella myllättyihin mattoihin...

Maaliskuussa alkaa sitten tokokurssi ja uudet haasteet. Pentukurssista on vielä kaksi kertaa jäljellä ja mukavaa on ollut. Frodo tekee kyllä tosi hienosti kaikki jutut hallissa, eikä pahemmin välitä häiriöistä. Harmi vaan, että lenkillä ne korvat välillä unohtuu ;) Noh, enemmän treeniä siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti