torstai 14. elokuuta 2014

Melko varmaa jo

Tänään tuli kasvattajalta tieto, että minulle on varattu pentu :)

Valitettavasti pentueen toinen uros menehtyi, joten tuo ainokainen on sitten luonnollisesti tulossa meille. Vieläkään en uskalla juhlia, kun pennut ovat vasta neljän päivän ikäisiä ja mitä tahansa voi vielä tapahtua. Voiton puolella ollaan kuitenkin.

Kuva: kasvattaja

Toinen juttu, mikä saattaa mutkistaa asioita myöhemmin on kivesvikaisuus. Alustavasti ollaan kasvattajan kanssa sovittu, että jos palleja ei löydy luovutusikään mennessä, pentu ei minulle tule. Etsin kuitenkin ensisijaisesti harrastuskoiraa, niin pallittomuus olisi aika kurja juttu näiden suunnitelmien kannalta :/

Nyt vaan katsellaan ja odotellaan! Pentuja pääsemme katsomaan mahdollisesti jo ensi viikolla kunhan silmät ovat auenneet :)

Kotoa kuului hieman huolestuttavia uutisia, sillä Kössin selkä on taas huonona :/ Kävelee köntäten eikä pidä häntää pystyssä. Kipulääkitys on aloitettu ja jos ei parin päivän sisään auta, on tiedossa reissu eläinlääkäriin. Nyt on ihan avuton olo, kun en ole itse toteamassa tilannetta. Eilen isän soitettua olin aivan varma, että nyt se pelkäämäni viimeinen eläinlääkärikäynti on edessä. Onneksi äiti sitten soitti myöhemmin ja onnistui edes vähän vakuuttelemaan, ettei tilanne ole niin paha kuin kuvittelen. Mutta mistä sen voi tietää, kun en itse koiraa ole nähnyt?

Toivo parasta, pelkää pahinta. Kallistun valitettavan usein tähän jälkimmäiseen...   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti