perjantai 7. marraskuuta 2014

Kuvahaaste

Bongasin tämän haasteen houndstooth blogista.

Ohjeet: Kuvahaasteen ideana on laittaa 1-2 kuvaa ennalta määrättyihin kategorioihin. Sen jälkeen kirjoitat pienen perustelun/kuvatekstin miksi valitsit juuri sen kuvan. Lemmikin täytyy esiintyä kuvassa tavalla tai toisella. Tarkoituksena ei ole ottaa uutta kuvaa, vaan kaivaa juurikin niitä vanhoja. Voit osallistua kaikilla lemmikeilläsi, jos niin haluat. Haasteen jälkeen haasta uudet blogaajat ja muista huumori!

Kategoriat: paras yhteiskuva, treenaamassa, kisaamassa, paras kesäkuva, paras talvikuva, tunnelmallinen kuva, hassuin ilme, lomalla, töissä, tihutöissä ja toinen identiteetti

Haastamme: Kaikki jotka tämän sattuvat lukemaan. Jos teet haasteen tätä kautta, olisi mukavaa jos linkkaisit blogisi kommentoimalla tähän postaukseen.

Paras yhteiskuva


Jos rehellisiä ollaan, tämä kuva on taustaltaan ja rajaukseltaan aivan hirveä, mutta tunnelma ratkaisee. Jotenkin tässä kiteytyy niin hellyttävällä tavalla vanhuuden ja nuoruuden välinen raja. Toiset ovat vasta aloittelemassa elämäänsä, kun taas toinen alkaa olla omansa loppupuolella.

Treenaamassa


Meitä on näköjään kuvattu treeneissä viimeksi silloin, kun digikameroitakaan ei ollut vielä olemassa... Kuva on agilityn alkeiskurssilta vuodelta 2003. Tässä odotellaan omaa vuoroa päästä harjoittelemaan eteenlähetystä. 

Kisaamassa


Kisakentiltäkään meillä ei ole juuri valokuvia, kun videointi on huomattavasti hyödyllisempää. Tässäpä siis myös kuva filmiajalta, ensimmäiset agilitymöllimme vuodelta 2003. Päästiin jopa maaliin asti, vaikka tuo taustalla näkyvä loskalammikko oli Kössin hienostuneille käpälille lähes ylitsepääsemötän este. Muusta radasta nyt puhumattakaan... Mutta ainakin yleisöllä oli hauskaa ja meidät palkittiin kisojen persoonallisimpana parina.

Paras kesäkuva


Paras talvikuva


Tunnelmallinen kuva


Hassuin ilme


Tähän kategoriaan olisi kelvannut noin miljoona muutakin kuvaa! Kössi on harvinaisen ilmeikäs tapaus ja tämä on vain yksi esimerkki sen lukuisista naamanvääntelyistä.

Lomalla

 

Ei huolen häivää! Jos Kössin mielipidettä kysyttäisiin, niin aina olisi kesä ja pihalla tuuhea nurmikko, jolla kieriskellä päivät pitkät.

Töissä


Tässä Kössi rodunomaisessa käyttötarkoituksessaan eli jänismetsällä. Tai siis ainakin seisoskelemassa tiellä, jonka vieressä on metsää ja kuuntelemassa Hipun ajoa. Tarpeeksi lähellä? Noh, pointsit edes yrityksestä! Kävi se ryöjäämässä vähän heinikossa ja ojassa, mikä oli aika hieno saavutus herra hienohelmalle. Kuten kuvasta näkyy, töitä on tehty kovastikin ;)

TihutöissäToinen identiteetti


Kenties mutantti...?

2 kommenttia: