perjantai 22. elokuuta 2014

Huolia ja iloja

Nyt myös meidän pieni corginalku sairastaa. Kasvattajalta tuli eilen huolestunut puhelu töihin, että pojalla on jokin hätänä. Oli itkenyt koko yön ja ollut haluton liikkumaan. Kasvatta jo varoitteli, että joudutaan ehkä varautumaan pahimpaan.

Illalla pentu oli kuulemma jo hieman pirteämpi, mutta silti yö meni huolehtiessa selviääkö se aamuun.

Tänään tuli sitten toivoa antava puhelu. Pentu on nyt antibioottikuurilla ja on virkistynyt huomattavasti. Epäiltiin, että se on vetänyt maitoa henkeensä ja saanut siitä keuhkokuumeen. Kasvattaja oli jo varovaisen optimistinen pennun selviämisen suhteen.

Viralliseksi nimeksi tulee kuulemma Tulikettu. Siis aivan TÄYDELLINEN nimi <3 Toivottavasti poika nyt jaksaa taistella hengestään. Jos kaikki menee hyvin seuraavat pari päivää, uskallan ehkä iloita jo kunnolla.

Tilaukseni Zooplussalta saapuikin postimiehen mukana heti hyvien uutisen jälkeen. Nyt on pennulle peti, leluja, ruokakuppi (vesikuppi oli unohtunut tilauksesta... laitoin jo sähköpostia että voisivatko toimittaa sen), herkkuja ja pentuhihna. Ensi viikolla menen käymään kotipuolessa Ylämyllyllä katsomassa Kössin vointia ja samalla otan matkaani laatikon, johon olen vuosien ajan keräillyt kaikenlaista meidän koirilta käytöstä jäänyttä talteen. Sieltä nyt olisi tulossa ainakin häkki, kynsisakset, huopa, lisää leluja, pantoja, hihnoja ja naksutin. Turkinhoitovälineetkin pitäisi olla, mutta ne ovat mystisesti kadonneet jonnekin. Saattaa olla että joudun hankkimaan uudet, jos ne eivät jotenkin satu putkahtamaan esiin.

Kössille kuuluu myös hyvää. Sekin on lääkkeiden ansiosta piristynyt huomattavasti ja on selvästi parempaan päin. Ei vielä ole ihan oma itsensä, mutta heiluttaa nyt häntää ensimmäistä kertaa viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti