tiistai 28. lokakuuta 2014

Kössi 12 vuotta!

Kössi täytti tänään kunnioitettavat 12 vuotta. Näin suurta tapahtumaa piti juhlistaa superhienolla kakulla ja tyylikkäällä rusetilla.


Koirasankarin kakku leivottiin Donna Twitchell Robertsin Koiran keittokirjan -ohjeen mukaan. Voin kyllä lämpimästi suositella kirjaa kaikille, jotka kokeilevat mielellään jotain uutta. Kotitekoisissa herkkupaloissa ei ainakaan ole mitään ylimääräistä ja koirille maistuu taatusti! Meillä on aiemminkin tehty synttärikakkuja kirjan ohjeella (ei juuri tätä kyseistä kakkua) sekä erilaisia herkkuja agilitytreeneihin.


Rusetti sankarille löytyi ihan ihmisten vaatekaapista. Värivaihtoehtoja oli mustan lisäksi keltainen ja valkoinen, mutta lopulta päädyttiin tyylikkääseen mustaan. Sopii parhaiten Kössin turkkiin! (Vähän hömppää sallittaneen näin juhlan kunniaksi.) Ja olenkohan ainoa, jonka mielestä Kössi näyttää pingviiniltä tuo kaulassa...




Kössi seurasi kuola valuen kakun leikkaamista ja odotus palkittiin suurella palalla. Tarvitseeko edes kertoa, että kakku maistui! Loppu jaettiin sitten Hipun ja Lillin kesken. Myös pennuille annettiin maisteltavaksi kakun jauhelihakerrosta mössättynä ja sekoitettuna kermaviiliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti