torstai 23. kesäkuuta 2016

Muutto BB-taloon tehty!

Eilen saatiin viriteltyä "tarkkailulaitteet" toimintaan. Keittiön pöydällä on ylimääräinen telkkari josta näkyy aittaan. Viime pentueen aikaan kamera oli kytketty olohuoneen telkkuun, piti jatkuvasti vaihtaa kanavaa, kun kiinnosti kurkistaa vähän väliä mitä talossa tapahtuu. Nyt se ongelma on poissa, voi vaikka koko päivän tuijotella pelkkää Lillitv:tä!! Melko tylsää vielä tässä vaiheessa, mutta tosi hyvä sitten kun synnytys lähestyy, ei tarvitse koko ajan rampata aitalla tarkkailemassa tilannetta.

Naurettiin Lilli-ressukalle,aluksi ei meinannut millään tajuta miten sitä luiskaa pitkin mennään ylös ja luukusta ulos, kierteli luiskaa puolelta ja toiselta ja hassusti nosteli takajalkojaan. Köhelön näköistä, viimeksi paineli ihan juoksulla sitä pitkin! Lie tuo maha niin iso jo että aiheuttaa kömpelyyttä.Hippu asustaa nyt toisella puolella tarhaa ylhäisessä yksinäisyydessään. Mumssillakin pitää olla jotain ekstraa, kun Lillillä on nyt niin luksusolot, joten aloitettiin taas pyörälenkit. Hippu on aina tykännyt pyöräilystä, häntä pyörii kun helikopteri, kun lähdetään matkaan!

Lillin kanssa olen myös yrittänyt viime kesänä aloittaa, mutta se ei osaa juosta nätisti rinnalla. Yrittää tulla liian lähelle polkimia ja poukkoilee oudosti. Ja apua jos joku koira tulee vastaan, sillon pelottaa oikeasti miten tässä käy! Hipulla on niin tasainen tyyli, eikä se välitä vastaantulijoistakaan yhtään. Olkoon se siis vaan meidän harrastus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti