sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Raviradan mätsäri 25.4.

Oltiinpa taas vaihteeksi Joensuussa Pyhäselän koirayhdistyksen järjestämässä mätsärissä. Aluksi meinasin olla lähtemättä, kun sää näytti hieman epävakaalta aamulla, mutta onneksi sateelta kuitenkin vältyttiin.Koska minun tuurillani Frodon ja Hipun kehät olivat tasan yhtäaikaa ja molemmat olivat kaiken lisäksi luokassaan neljännessä parissa, jouduin hieman suunnittelemaan ajankäyttöä. Aikuisten kehä eteni hieman pentujen kehää nopeammin, joten ehdin esittää Hipun juuri ja juuri ennen Frodoa. Hippu sai punaisen nauha, huolimatta siitä että rouva päätti jostain syystä pelätä tuomaria. Sitten vaihdoin kehää käytännössä lennosta ja se kyllä näkyi Frodon esiintymisessä :D Hirveää pomppimista ympäriinsä.Pöydällä olo meinasi taas tuottaa ongelmia, johtunee siitä että Frodo on kotona harjoitellut vain ruokapöydällä, jolla on ruhtinaallisesti tilaa pyöriä ympäriinsä ja sitten nämä pikkupöydät mätsäreissä ovat hirveän pelottavia. Päätin sitten ratkaista ongelman pikaisesti tilaamalla oman trimmipöydän kotiharjoitteluun. Mietitään niitä säilytysongelmia sitten myöhemmin...


Frodo sai kaikesta huolimatta punaisen nauhan ja tämän jälkeen syöksyin taas esittämään Hipun aikuisten loppukehään. Tällä kertaa Hippu ei sijoittunut, kuten jo viime postauksessa ennustinkin ;)


Pentujen loppukehää saikin sitten odotella, kun arvostelu eteni hitaasti ja sinistenkin loppukehässä tuomari mietti pitkään ketkä valitsee jatkoon. Lopulta pudotteli koiria sitä mukaa kun eivät jaksaneet enää seistä. Punaisten kehässä Frodo valittiin jatkoon (ikuisuudelta tuntuvan prosessin päätteeksi), mutta ei kuitenkaan sijoittunut kun seisominen alkoi lopulta käydä ylivoimaiseksi. Hyvin pikkumies kyllä jaksoi!

Kuvista kiitos Miisa Keinänen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti