lauantai 11. huhtikuuta 2015

Hammaslahden match show 11.4.

Hipun yhdeksänvuotissynttäreiden kunniaksi suunnattiin Hammaslahteen mätsäröimään. Mukaan lähti sankarin lisäksi tietenkin Frodo, joka ei ole vielä päässyt kertaakaan mätsärikehiin ja Lilli kehän laidalle totuttelemaan vieraisiin koiriin. Tarkoitus olisi pyöräyttää sitäkin edes kerran virallisessa kehässä, joten nyt harjoitellaan ahkerasti selviytymään koiralauman ympäröimänä ilman pelkorähjäämistä.


Hippu-mummo oli ensimmäistä kertaa kehässä sitten nuoruusvuosiensa ja oli hienosti yli 2-vuotiaiden pienten luokan PUN3. Esiintymistä häiritsi aluksi kehän keskelle pudonnut nakinpala, joka oli sitten lopulta pakko käydä syömässä, kun kiusaus oli vastustamaton ;) Tämän jälkeen mummo kyllä muisti homman nimen ja esiintyi hienosti häntä heiluen loppuun asti.Frodo kisasi alle 2-vuotiaiden pienten luokassa ja esiintyi parikehässä oikein mallikkaasti saaden punaisen nauhan. Pöydällä olo ei tosin sujunut niin mallikkaasti kuin olisin toivonut, sillä Frodo vähän vierasti kapeaa ja keikkuvaa penkkiä, joka toimitti pöydän virkaa. Loppukehissä poika sitten pisti turbovaihteen silmään ja poukkoili kuin mikäkin gaselli liikkeiden aikana, joten ei sijoitusta meille tällä kertaa. Kokemusta rikkaampia kuitenkin!


Uni olisi kyllä Frodolle maistunut päivän päätteeksi, mutta eihän ohjelma siihen vielä loppunut. Lillin poika Onni on täällä nyt hoidossa, joten vietiin pojat riehumaan suolle. Voi sitä riemua, kun molemmilla oli vihdoin ikäistään painiseuraa. Ja mikä parasta, muutama näiden kahden uljautta erinomaisesti kuvastava valokuvakin tarttui kameran muistikortille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti