maanantai 13. huhtikuuta 2015

Match show Joensuu 12.4.

Viikonloppu jatkui tapahumien merkeissä, sillä sunnuntainakin suuntasimme auton keulan kohti Joensuuta Suomen Rotweileryhdistyksen Pohjois-Karjalan alaosaston järjestämään mätsäriin. Tällä kertaa mukana oli Frodon lisäksi myös Hippu.


Frodo kilpaili pienten alle 2-vuotiaiden luokassa saaden punaisen nauhan, muttei jälleen sijoittunut loppukehässä. Pöydällä olo on näköjään mystisesti unohtunut ihan kokonaan, joten se otetaan tehotreeniin ennen Varkauden näyttelyä ja käydään harjoittelemassa vielä parissa mätsärissä. Onneksi tässä on vielä aikaa.

Hippu kisasi pienissä veteraaneissa. Meitä vastassa oli aivan hurmaava 13-vuotias brassirouva, joka sai aivan oikeutetusti punaisen nauhan. Hippu esiintyi kyllä tuttuun tyyliinsä häntä heiluen, joten olimme kuitenkin sinisten parhaita ja BIS kehässä sijoitus toinen. Hieno mummeli! Tämä olikin Hipun ensimmäinen BIS sijoitus sinisten kehässä, punaisissa ollaan sijoituttu kolmesti Hipun junnuaikoina. Ja täytyy vain ihmetellä, kun vieläkään Hipun kanssa ei mätsäreistä ole tarvinnut poistua ilman kotiinviemisiä, sillä luokkasijoitus on tullut aina nauhan väristä riippumatta. Tämän sanottuani veikkaan, että ensi kerralla saadaan kehästä vain lämmintä kättä.


Hippu voitti tuolta Frodolle uuden lempilelun. Veikkaan, että tuo karvatupsu ei säily tuossa kovin kauaa, kun Frodo rakastaa lelujen nylkemistä. Sain samalla myös vahingossa Kössin ja Frodon yhteiskuvaan.


Kössin silmät ovat muuten nyt vanhemmiten alkaneet vuotaa melko paljon, eikä ruuan vaihto viljattomaankaan auttanut. Kössillä on kyllä aina ollut pientä silmien vuotamistaipumusta, joten olen nyt kuitenkin alkanut epäillä, että sillä saattaisi olla ihan luonnostaan ahtaat kyynelkanavat, jotka nyt jostain syystä ovat menneet tukkoon. Kyynelkanavien huuhtelu vaatisi kuitenkin nukutuksen, enkä lähtisi 12,5-vuotiasta koiraa kosmeettisen vaivan takia riskeeraamaan. Ikävältähän nuo silmäkulmat näyttävät, mutta minkäs teet. Pitänee kysäistä asiasta eläinlääkäriltä seuraavan syndänkontrollin yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti