perjantai 21. marraskuuta 2014

Kaikki valmiina?

Enää muutama hassu päivä pennun tuloon! Tai no, maksimissaan päälle viikko. Vielä ei olla sovittu tarkkaa hakupäivää. Sunnuntaina käyn katsomassa pentukatrasta ja avustan niiden valokuvauksessa. Meidän pennellä on kuulemma jo toinen korva pystyssä. Äkkiä ne vaan kasvaa.

Viime päivinä on tullut shoppailtua ahkerasti kaikenlaista hyödyllistä ja kivaa. Aika vähän oikeastaan olisi varsinaiseti tarvinnut ostaa mitään uutta, kun kotoa löytyi valmiiksi jo melkein kaikkea. Esimerkiksi aktivointilelut otin suosiolla tänne, koska Kössi on alkanut tehdä protestipissat, jos hän ei saa nameja leluista ulos tarpeeksi helposti. Sellainen herttainen pappa meillä :D Aina vaan jaksaa ihmetyttää, mitä sekin vanhemmiten keksii.


Treenejä varten juomapullo, naksutin ja namitaskut. Namejakin löytyy kaapin kätköistä.

Peti sekä joskus vuonna kivi ja keppi lapinkoirakatselmuksesta voittamani huopa.


Ratian hihna Mustin & Mirrin muuttomyynnistä, panta Kössin voitto agilitykisoista.

Moleskine Dog Journal tärkeiden asioiden ylöskirjaamiseen.

Lisäksi löytyy vielä pari Lillin vanhaa pentupantaa, nahkahihna, monitoimitalutin, itse punottuja helminäyttelyhihnoja, kynsileikkuri, turkinhoitovälineet ja häkki oheishärpäkkeineen (peite, alustat, vesikuppi). Zooplussalta on vielä tulossa pari aktivointilelua, koulutusnameja sekä pentuaitaus. Meinasin vielä punoa muutaman vetolelun aikani kuluksi vanhoista t-paidoista. (Erillinen postaus ohjeineen ja kuvineen tulossa pian.) Myös pantatarvikkeita tilailin Antassulta, joten sellaisiakin tulee varmasti jossain vaiheessa ommeltua.

Jokohan tässä olisi tarpeeksi tavaraa yhdelle pennulle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti