tiistai 1. toukokuuta 2012

Kevät

Kaikki pennut on nyt lähteneet maailmalle, meidän terminaattoriamme lukuunottamatta. Nopsaan se kyllä kasvaa, tai siltä ainakin tuntuu. Asiaan voi toki vaikuttaa se, että asustelen viikot opiskelupaikkakunnallani ja kotona olen pääosin vain viikonloppuisin.


Kössi on kuulemma ottanut nyt tavakseen varastella ruokaa. Tänäänkin terassilta lähti tuo kuvassa näkyvä ruokatölkki, jonka Kössi sai tyhjennettyä melkein puoleen väliin ennen kuin nenästä loppui pituus. Näkyypähän sitten ilta-annoksen koossa tuokin kepponen. 


Hippu on onnellinen, kun riiviöt ovat lentäneet pesästä. Lillin kanssa se tulee pääosin hyvin toimeen, mutta leikkii välillä turhan rajusti.

Lilli kokeili myös hihnassa kävelyä tänään ensimmäistä kertaa. Kuten kuvista voi päätellä, harjoittelua on vielä jatkettava...

Lopuksi vielä Kössin petijoogaa. Ette uskokaan mihin muihin ihmeellisiin asentoihin se saa itsensä väännettyä...


4 kommenttia:

 1. Voi Lilli parkaa :D Hirvittävän kamala hihna :P

  VastaaPoista
 2. Carl Philip alias topi nukkuu kanssa mitä ihmeellisimmissä asennoissa! :-)

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan hurmaavia koiruuksia, olen touhunnut ko. rodun kanssa koko ikäni ja voin sanoa että ne on parhaita koiria mitä maa päällään kantaa. Tällä hetkellä meillä on yksi juuri 5 -v täyttänyt narttu, Molla nimeltään. Tuli alkutalvesta "pitovaikeuksien" vuoksi eli omistajat kyllästy siihen koska niillä on kaks dallua mitä ne vie jatkuvasti näyttelyihin. Mutta ei se mitään, Molla on kotiutunut (ja vallanut talon beaglen tapaan) hyvin. Entinen beaglemme Roope teki eräänlaisen ennätyksen, eli 16 - vuotiaaksi asti. Huom! Käytettiin säännöllisesti eläinlääkärissä eli ei pidetty väkisin ja sairaana hengissä. Oli terhakka kuin mikä vaan sitten nukkui pois samana päivänä kuin oli syntynytkin. Eteenpäin kuitenkin ihmisen ja beaglen mieli, hyvää alkavaa kesää sulle! Linkitän tän sun blogis tonne omaani (htt://peppone12.blogit.fi) koska mulla on fanaattisia beaglekavereita, pääseväthän sitten katteleen ja lukeen teidän koiruuksien elämästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Pitääkin käydä tässä vastavierailulla.

   Poista