sunnuntai 21. elokuuta 2016

Huoliakin välillä

Tupulla alkoi noin viikko sitten tulla ulosteen mukana vähän verta. Koira on ollut muuten ihan normaali iloinen itsensä. Perjantaina soittelimme eläinlääkärille ja saimme ohjeeksi antaa Promaxia ja maitohappobakteerijauhetta ruuan sekaan ja seurailla tilannetta viikonlopun yli. Lauantaina kumminkin huolestuimme koska verta oli runsaammin ja varasimme ajan päivystykseen. Eläinlääkäri epäili oireiden perusteella suolistotulehdusta ja Tupu sai 5 päivän antibioottikuurin. Tupu on todella pirteä ja riehakas, mitään muuta sairauteen viittaavaa ei ilmennyt paitsi se veri ulosteessa. Toivotaan että lääkitys auttaa ja ongelma poistuu pian.

Erityisruokavaliolla mennään

Tupu on saanut nyt eri ruokaa kun muut, keitettyä broilerinlihaa ja raejuustoa maitohappolisällä. Hyvin maistuu sekin tälle pikku ahmatille. Harmitusta aiheuttaa vaan se, kun hänen pitää nyt yksin syödä ja toisten ruoka tuoksuu paljon paremmalle. Niinpä Tupu syö erikseen sisällä. Muutenkin on saanut erityiskohtelua, enemmän syliä ja sisällä oloa, kakkoja kun on pitänyt silmä kovana vahtia!

Meillä vaan aina tätä ulkona syömistä

Leenu Houdini pääsi pakenemaan aitauksesta, huomattiin kun viiletti yksin pihalla, Uusi yritys paeta...

Eipä taida enää onnistua, mitä ihmettä ne tälle teki??

Kuninkaallisella tyynyllä
Tänään meillä kävi erikoisia vieraita, pentujen isi Ropi. Harmi kun unohtui ottaa kuva! Pennut säikähti vähän aluksi, mutta pian jo hännät heilui iloisesti. On meillä kyllä komea iskä!

Minunpa uusi isäntä kävin tänään ja valitsi minut omakseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti