perjantai 7. marraskuuta 2014

Viisiviikkoiskuvat

Pennuille tuli viisi viikkoa täyteen toissapäivänä ja tänään niille nakataan sirut niskaan. Otettiin myös ensimmäiset seisotuskuvat, hieman huonolla menestyksellä tosin.



Kasper on edelleen pentueen hurmuripoika. Vauhtia löytyy, mutta mietiskelee aina tarkasti ennen kuin toimii. Viihtyy sylissä ja painii mielellään Joonatanin kanssa.



Jesper on pentueen rämäpää ja sooloilija. Aina menossa jonnekin ja on oikea terminaattori hampaidensa kanssa. Jesperille on nyt tullut valkoisia karvoja mustien sekaan, mitä olemme kummastelleet. (Myös Kasperille on tullut muutama tällainen valkoinen karva, mutta ei läheskään niin paljon kuin Jesperille.) Olen yrittänyt etsiä tietoa tästä ilmiöstä, mutta toistaiseksi olen löytänyt vain yhden esimerkin täältä (viides kuva). Tuon sivuston mukaan kyseinen väritys ilmenisi ainoastaan pentukarvassa. Jää siis nähtäväksi, muuttuuko tuo vielä mustaksi. Jesperiltä löytyy myös takakannukset.



Joonatan on edelleen kova poika murisemaan ja on aina painimassa veljiensä kanssa. Rohkea poika, ei ehkä ihan yhtä huima kuin Jesper, mutta ei häviä paljolla. Tykkää repiä housun lahkeita...

Katsotaan, jos ehtisin vielä laitella uutta videota pennuista nyt viikonlopun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti