perjantai 23. kesäkuuta 2017

Juoksaritreeniä

Kun kerrankin sattui olemaan vapaapäivä, niin eikös sitä suunnattu hallille harjoittelemaan juoksukontakteja.

Frodon kanssa ollaan tähän mennessä tehty toistoja pääasiassa harjoituskontaktilla, johtuen puhtaasti siitä, että yleensä vain monitoimikenttä on vapaana kun ollaan käyty hallilla treenaamassa. Pari kertaa ollaan käyty Sorsasalossa tekemässä toistoja matalalla puomilla, mutta siihen juoksaritreenit ovatkin jääneet.

Tänään arvelin, että hallilla ei juhannuksesta johtuen saattaisi olla ketään (oikein arvasin) ja päästiin kokeilemaan ihan "oikeaa" puomia. Otettiin viisitoista toistoa, osa ilman bumpperia ja osa bumpperin kanssa. Bumpperin paikkaa vaihdoin pariin otteeseen.
Pakko kyllä sanoa, että pieni näätäeläin on ihan huikean pätevä <3 Osumatarkkuus oli täydet 100% edelleen, vaikka muutama hieman huonompikin toisto tuohon viiteentoista mahtui. Video kuitenkin paljasti, että ihan siistejä osumia olivat, joskin kisoissa mahdollisesti hieman tulkinnanvaraisia (ainakin näin ohjaajan näkökulmasta). Pyrkimykseni onkin opettaa Frodo osumaan kontaktille kaikilla neljällä tassulla, videolla suoritus 3/15 on mielestäni aika ihanteellinen. Bumpperi näyttäisi rytmittävän Frodon askellusta parhaiten ihan tuossa kontaktipinnan yläpuolella, joten seuraavalla treenikerralla otetaan kaikki toistot siitä ja katsellaan myöhemmin videolta onko rytmitys tosiaan niin hyvä miltä tämän päivän perusteella näytti.

Huomenna Frodolla onkin hieman erilainen päivä, sillä reissataan aamulla Kannukseen katsomaan Frodo tulevaa pikkuveljeä! Frodo ei tietenkään neliviikkoisia pentuja pääse katsomaan, mutta eiköhän tuo viihtyne paremmin kuin hyvin aidatulla pihalla. Hyvällä tuurilla pääsee vielä nuuhkaisemaan lampaitakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti