torstai 6. lokakuuta 2016

Corgieläin 2 vuottaNäin se aika vain rientää. Vastahan jännityksellä odottelin pentujen syntymää ja sitä, että riittääkö meille pentua.

Loppuvuoden suunnitelmissa on käydä vielä kahdet rally-tokokisat, mutta ei oikeastaan muuta. Treenailua toki jatketaan normaalisti rallyssä ja agilityssä. Jyväskylän näyttely jää nyt väliin, kun tuli muutama ylimääräinen menoerä ja opiskelijana on pakko ajatella hieman talouspuoltakin. Näiltä näkymin keskitytään nyt enemmän muihin harrastuksiin, joten viimeisen SERTin metsästys menee reilusti ensi kevään puolelle. Mihinkäs tässä kiire on.

Pentukuume on kova, ja aivan täydellinen yhdistelmä olikin jo kiikarissa, mutta pennun luovutus olisi osunut juuri mahdollisimman pahaan saumaan marraskuulle, kun minulla menee koulussa päivät labrassa ja lopputyötäkin pitäisi siinä sivussa kirjoitella. Plus siihen päälle kaikki marraskuun muut menot, joita on kertynyt jo ihan kiitettävästi kalenteriin. Näin ollen oli pakko ajatella järjellä tunteen sijaan ja lykätä suunnitelmia myöhemmäksi. Harmittaa kyllä ihan älyttömästi, sillä siinä yhdistelmässä olisi kolahtanut ihan kaikki. Veikkaan, että toista yhtä hyvää ei löydy ihan vähään aikaan, joten saattaa taas olla rodun vaihto edessä. (Tai paluu entiseen...) Katsellaan.

4 kommenttia:

  1. Onnea Frodo! Kyllä sitä sertiä ehtii myöhemminkin metsästämään, Frodo on hieno joten eiköhän se sieltä aika nopeasti tipu vaikka jäisikin näytelmiä välistä :)

    (Ota Traun pentu keväällä ;) :D)

    VastaaPoista
  2. ...tai sitten metsästetään sitä veteraani-ikään asti...

    Ja laitetaan korvan taakse ;) Vaikka tällä hetkellä pahasti näyttää siltä, että olen kallistumassa beagleen :'D Onneksi on vielä aikaa vatvoa tätä asiaa.

    VastaaPoista