perjantai 9. syyskuuta 2016

Viikon kuulumiset

Hieman taas blogi laahaa jäljessä, mutta ei voi mitään kun on niin kiireinen viikko. Pahoittelen! Tässä siis tiivistettynä viikon kohokohdat, jotka nyt ovat melko rallytokopainotteisia.

Tosiaan viime sunnuntaina kisattiin Joensuussa. Tällä kertaa sain äidin mukaan videoimaan meidän suorituksen, joten se puhukoon puolestaan.


Tosiaan Frodo oli vähän laiskanpulskealla tuulella ja aika monessa kohtaa jäi ihmettelemään maailman menoa. Toki itsekin tein muutamia ihan typeriä mokia, kuten alussa lähdin kiertämään koiraa vaikka se ei vielä istunut. Taluttimen kiristymisestä tuli -2. Tuo yksi ohjaajavirhe kyltiltä 11 on hieman mysteeri, mutta jotain säätämistä siinäkin oli.

Radalta kuitenkin 91 pistettä eli toinen hyväksytty tulos. Hyvä Frodo!


Heti seuraavana päivänä aloitimme rallytreenit Hukka-Putken omatoimiryhmässä. Nyt meilläkin on vihdoin oma kotiseura, sillä Frodo hyväksyttiin agilityn alkeiskurssille! Ihan huippu juttu. Ja mikä parasta, treenit ovat meiltä kävelymatkan päässä. Tämä rallyn treeniporukka vaikutti ensimmäisen kerran perusteella mukavalta. Frodo ei kyllä keskittynyt treeneissä yhtään, mutta jospa seuraavalla kerralla paikka olisi jo tutumpi ja hajut vähemmän kiinnostavia.

Keskiviikkona meillä oli ratatreenit Midogilla, jossa olemme Frodon kanssa rally-tokoa tähän asti treenanneet. Treenien lopuksi tehtiin rataa kisanomaisesti, Frodolle 94 pisteen tulos. Yksi -3 uusimisesta ja loput -3 taluttimen kiristymisestä. Odotan niin innolla pääsyä avoimeen luokkaan, jotta päästään tuosta turhakkeesta eroon. Voitte nimittäin uskoa, että hihna on matalajalakaisen koiran kanssa hankala pitää niin löysällä, että lukko ei nouse yli 90 asteen kulmaan, mutta kuitenkin sen verran kireällä, ettei se sotkeudu koiran jalkoihin.

Ja tosiaan nyt sunnuntaina alkaa agilityn alkeiskurssi teoriakerralla. Olen ihan innoissani, että päästiin tuolle kurssille. Yksityisillä koirakouluilla hinnat ovat sen verran suolaiset, että olisi muuten saanut jäädä väliin. Vähän jännityksellä odotan, miten Frodo lajiin suhtautuu.

3 kommenttia:

 1. Onnea hyväksytystä tuloksesta! :) minne paikkaan pääsitte aloittamaan agilityn? Nuo on kyllä tosi suolaisia nuo koirakoulujen kurssien hinnat, mutta tuntuu että mihinkään seurojen ryhmiin on tosi vaikea päästä kun ovat aina täynnä :/ meilläkin on tällä hetkellä vähän kysymysmerkkinä että missä päästäisiin jatkamaan harrastamista.

  VastaaPoista
 2. Onnea hyväksytystä tuloksesta! :) minne paikkaan pääsitte aloittamaan agilityn? Nuo on kyllä tosi suolaisia nuo koirakoulujen kurssien hinnat, mutta tuntuu että mihinkään seurojen ryhmiin on tosi vaikea päästä kun ovat aina täynnä :/ meilläkin on tällä hetkellä vähän kysymysmerkkinä että missä päästäisiin jatkamaan harrastamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me päästiin Hukka-Putkelle. Tällekin alkeiskurssille oli 17 hakijaa, joista vaan kuusi valittiin. Eli mukaan on kyllä tosi vaikea päästä :/ Mutta jospa teillekin vielä treeniryhmä löytyisi.

   Poista