keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Vuosi 2015

Viime vuosi on nyt paketissa ja nyt on aika pohtia mitä siitä jäi käteen. Päällimmäisenä tietenkin suuri suru Kössin poismenosta, joka oli omalla tavallaan myös helpotus. Elokuusta alkaen tuli oikeastaan päivittäin murehdittua tulevaa ja pmietittyä, osaako sen lopullisen päätöksen tehdä tunteistaan huolimatta. Nyt tämä taakka on poissa ja on yritettävä jatkaa eteenpäin, vaikka vaikealta se välillä tuntuukin.


Viime vuodelle en asettanut mitään tavoitteita. Blogin luonnoksista löytyy kyllä uuden vuoden aikaan aloittamani postaus, jonka alkuun olin kirjoittanut seuraavasti: Joulu meni, vuosi vaihtui. Sattuu ajatella, että tämä oli todennäköisesti Kössin viimeinen uusi vuosi. Muistan kyllä, että viime vuodenvaihde meni hieman surullisissa tunnelmissa. Silloin todella iski tajuntaan, että Kössi ei ole täällä ikuisesti.  Jostain syystä jäin vellomaan tuohon ikävään ajatukseen ja koko postaus jäi julkaisematta. Mutta Frodolle olin tiivistetysti kirjannut tavoitteeksi näyttelykäyntejä, tokokokeen ja viralliset terveystarkit isolla kysymysmerkillä.


Tavoitteisiin pääosin päästiin. Kierreltiin ahkerasti näyttelykehissä ja hieman yllättäen saatiin myös yksi SERT. Treenattiin tokoa ja lisäksi ihan uutena rallytokoa, kokeeseen asti ei vielä uskallettu. Ehkä tänä vuonna sitten? Lisäksi käväistiin virallisissa terveystarkeissa ja tuloksista ei paljastunut mitään yllättävää.

Tavoitteita tälle vuodelle
- valokuvaa enemmän (jotta blogissa olisi edes joskus julkaisukelpoisia kuvia kännykkäräpsyjen sijaan)
- eroon kisajännityksestä!
- paikka jonkun lajin treeniryhmästä
- yritetään voittaa Frodon pelko miehiä kohtaan
- viralliset selkäkuvat?

- RTK1, ehkä jopa avoimeen kisaamaan
- tokossa korkataan kokeet, tulostavoitteena ALO1
- aloitellaan agility ainakin höntsäilymielessä
- näyttelyistä SA, ehkä toinen SERT
- MH luonnekuvaus?

Tärkeimmiksi noista voisi varmaan nostaa tuon miespelon työstämisen sekä kisakynnyksen ylittämisen tokossa ja rallyssä. Näyttelyissä varmasti tullaan käymään, mutta tuloksista nyt ei voi mitään sanoa. Veikkaan, että kaikkia tavoitteita ei kyllä vuodessa saavuteta mutta eiköhän me edes jotain. Vuosi on kuitenkin pitkä aika ;)

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti