tiistai 6. lokakuuta 2015

Frodo 1v


Niin se aika vaan rientää ja rotta täytti jo kokonaisen vuoden. Juhlia vietettiin jo viikonloppuna ja Kössikin sai osansa sankarin kakusta. (Voin muuten luvata, että loppukuussa on tiedossa vielä isommat pippalot kun Kössi täyttää kunnioitettavat 13 vuotta.) Kuvista muuten huomaa beaglen ja corgin eron syömisnopeuden suhteen. Yritin kyllä kovasti saada kuvan, jossa Kössilläkin olisi ollut kakkua lautasella, mutta turha toivo :D Lahjaksi Frodo sai ihanan vinkuvan pehmoketun (tai mitä lie onkaan).

Ensi viikko vietetäänkin erilaisissa merkeissä, sillä Kössi tulee perjantaina viikoksi Kuopioon hoitoon. Toivottavasti pojat osaavat käyttäytyä keskenään, eikä Kössi opettaisi Frodoa pahoille tavoille.

2 kommenttia:

  1. Onnea Frodo! Ja apua miten hieno kakku, tässähän tulee melkein paineita oman kultamussukan synttärikakun suhteen :'D vitsi vitsi. Soralla on synttärit tänään, mutta tää ei nyt hirveästi muista päivistä eroa, kun liikuntakiellon takia joudutaan jättämään kaikki kiva hepulointi välistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea myös Soralle! Enpä tajunnutkaan, että näillä on näin pieni ikäero :D Tosi harmillinen kyllä tuo teidän juttu, mutta onneksi ei ollut mitään sen vakavampaa. Tsemppiä kuntoutukseen! :)

      Poista