perjantai 12. kesäkuuta 2015

Pikapäivitys ennen reissua

Miullakin alkoi tänään loma, kun sain kesätentin hoidettua pois alta. (Tai loma ja loma, kirjoitettavana olisi vielä kymmensivuinen essee pitkäaikaisten lääkehoitojen seurannasta ja jossain vaiheessa pitäisi perehtyä differentiaali- ja integraalilaskennan saloihin, mutta ne ovat itsenäisiä opintojaksoja joten -> LOMA) Huomenaamuna suunnataan siis kohti Tuuria ja Miljoonakoiraa!Nyt illalla käväistiin Veeran ja Tinon kanssa taas lenkkeilemässä, tarkoituksena oli ottaa Tinosta puolivuotiskuva. Sekin lopulta onnistui ja muutama muukin otos tarttui muistikortille. Voihan älykääpiöt...


Frodolla on (taas) uusi lelu, kun äitini toi sille tullessaan tuollaisen majavan. On muuten ihan Frodon näköinen! Saamme siis lisätä taas uuden eläimen Frodon look-alike listaan. Tähän mennessä se on ollut vasta rotta, näätä, laama ja krokotiili.

Tein myös pitkästä aikaa tilauksen Zooplussalle, kun Frodolle oli ihan pakko saada kevythäkki. Vaikka metallisetkin ovat olevinaan "kevyt"metallia, keveys on viimeinen sana jota käyttäisin niitä kuvaamaan. Häkki ehti sopivasti jo Savonlinnan reissuun, jossa se tuli testattua toimivaksi ja Frodo jopa yllättäen viihtyi siellä.


Tilasin samalla palkkiokaupasta Hill'sin allaolevaa ruokaa. Frodo on aiemminkin syönyt yhden pikkusäkin Hill'siä, kun saatiin sitä eläinlääkäriltä tehosterokotuksen yhteydessä, eikä maistuvuudessa ollut silloin ongelmaa (ei ylipäätään minkään kanssa, nytkin tuolla nappulasekoituksessa taitaa olla neljää eri merkkiä). Lisään tähä vielä, että meillä syödään pääsääntöisesti 50-50 tyylillä, mutta välillä saa pelkkää nappulaa, jotta maistuvuus pysyy edelleen hyvänä (ja että onnettomaan luukkuun jota myös pakastimeksi kutsutaan mahtuisi välillä muutakin kuin koiran evästä).

Joka tapauksessa erehdyin nytkin kumoamaan tuon säkin suorilta nappulaämpäriin ja se osoittautui virheeksi. Ensimmäisellä ruokintakerralla totesin, että Frodo ei suostu edes haistelemaan noita eikä varsinkaan syömään mitään mihin ne koskevat. Lopulta erottelin käsin nämä kaksi kiloa ulos tuolta nappulamixistä. Olipahan homma, onneksi ne edes olivat värinsä puolesta helposti erotettavissa. Nirsoilu todennäköisesti jatkunee, sillä muutama onneton nappula saattaa edelleen olla tuolla seassa. Eilinenkin iltaruoka kelpasi vasta, kun poistin YHDEN ainoan väärän nappulan herran kupista... PS. Jos Frodo olisi aikuinen koira saisi paastota siihen asti että kelpaa.


"Ähäkutti, syö ite hölmö uus ruokas."

Huomenna on tosiaan tiedossa pitkä automatka ja Frodo pääsee ensimmäistä kertaa yöpymään (melkein) hotellissa. Voi olla jännittävä kokemus molemmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti