keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Uutisia!


Viime yönä ei vielä tapahtunut muuta kun Lilli oli levoton ja petaili, välillä nukkui ihan rauhallisesti. Hannu majottautui telkkarin ääreen nukkumaan ja muutaman kerran käytiin vuorotellen kattomassa Lilliä.
Iltapäivällä sitten vihdoin näytti siltä, että kohta ensimmäinen pentu syntyy. Hannu oli auttamassa ja hyvä olikin, koska pentu oli perätilassa. Vähän piti auttaa vetämällä sitä. Lilli oli heti ajan tasalla ja nuoli pennun ja katkaisi napanuoran. Urospentu näytti heti tosi virkeältä ja tomerana ryömi tissille. Toinen pentu syntyi n 1 ½ tunnin kuluttua, uros sekin ja yhtä tarmokas.

Sain töihin väliaikatietoja ja tuskin maltoin olla työpäivän loppuun!
Kotona oli rauhallinen tilanne ja näytti oikeesti jo siltä että siihen ne pennut loppuivat. Lilli makoili ihan rauhallisena ja imetti poikiaan. Lilli vietiin neliraajaluisussa väkisin pienelle jalottelulle ja sillä aikaa punnittiin pojat: 285 g ja 295 g ja vaihdettiin puhdas alunen petiin.

Kaksi ensimmäistä sankaria

Mutta 5 tuntia edellisen syntymästä tulikin vielä pentu ja taas uros! Tämän paino on 310 g. Jännityksellä odotellaan vieläkö saadaan lisää vauvoja...

Kaikki kolme poitsua ja hieno mamma- Lilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti