torstai 16. lokakuuta 2014

Syksy
Kössi on on sunnuntaista asti ollut kylässä täällä Kuopiossa, kun kotona Lillin pennut vievät herran ansaitsemaa laatuaikaa. Noh, täällä se saa kyllä huomiota, mutta on kyllä tullut tässä muutaman päivän aikana selväksi, ettei kaupunkilaiselämä ole Kössiä varten. Lenkeillä se pelkää suunnilleen kaikkia vastaantulijoita ja yksinollessaan se taas sisustaa meidän asuntoa. (Alla oleva tuho syntyi vartin kauppareissun aikana.) Sunnuntaina Köpö pääsee palaamaan takaisin kotiin, vaikka kyllä mie sen mielelläni täällä pitäisin. On jotenkin ollut ihanaa palata taas koiranomistajan arkeen, vaikkakin nyt vain viikon ajaksi. Kuitenkin tässä pitää ajatella koiran parasta ja se ei Kössin tapauksessa ole pieni kerrostaloasunto kaupunkiympäristössä.


Penturintamalle kuuluu mahdollisesti jotain uutta. Odottelemani pentue syntyi vihdoin, ja parin viikon päästä käyn kasvattajan luona näyttäytymässä. Kysyntää pennuille on kuulemma paljon, joten luonnollisesti mitään ei voi vielä tässä vaiheessa luvata. Toivotaan kuitenkin, että siellä olisi meille pötkylä kasvamassa!

Jos vielä tästäkään ei tärppää, marraskuun alkupuolelle olisi yksi melko lupaava yhdistelmä tulossa... Ja ensi viikolla pitäisi syntyä yksi pentue, josta olenkin jo tehnyt alustavia tiedusteluja. Mutta katsotaan nyt ensin rauhassa miten tilanne etenee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti