lauantai 24. maaliskuuta 2012

Pennut 4vko

Vauhti sen kuin kiihtyy. Virtaa riittää aiempaa pidemmäksi aikaa ja touhun määrä on vähintäänkin kolminkertaistunut. Nyt pennuissa alkaa näkyä selkeitä luonne erojakin. Alla yksittäiskuvat ja lyhyet luonnekuvaukset.

Daniel. Vilkas ja itsenäinen tutkiskelija, joka viihtyy myös sylissä. Ottaa pennuista eniten katsekontaktia ihmisiin.

Bertil. Pentueen hurmuri. Edelleen kova poika haukotelemaan ja syömään. Osaa myös olla kovaääninen sille päälle sattuessaan ;) 

Carl Philip. Pentueen rauhallisin tapaus. Tulee mielellään syliin ja on tätä nykyä ehkä Bertiliäkin ahneempi ruokailija.

Désirée. Juttelee paljon. On pennuista ehkä neutraalein kaikilta osin. Aina menossa mukana.

Lilian. Huimapää; pentueen rohkein, itsenäisin ja riehakkain tapaus. Oman tiensä kulkija.
Ruokahalun emältään ovat selvästi perineet Bertil ja Carl Philip. Nämä kaksi ovat aina kupilla pisimpään ja syövät varmaan tuplasti nopeammin kun muut. Näkyy kyllä myös painonkehityksessä ;) Pitää nyt alkaa tarkkailla että eivät ala lihoa kasvun sijaan.

Yritän tässä joku päivä laittaa videota pentujen touhuista nettiin. On taas hieman koulukiireitä niin nettisivujenkin päivitys on jäänyt vähän vaiheeseen.

2 kommenttia:

 1. Onpa tummanaamaisia pentuja! Ja tyttöset varsinkin muutenkin tummia. En muista koskaan nähneenikään noin tummia beaglejä. Suloisia pentuja!
  Itseltä löytyy 10-vuotias lajinsa edustaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä pentueessa tytöt olivat kieltämättä tummia :) Varsinkin tuo meille jäänyt Lilli on selästäkin melkein kokomusta. Mutta rapsutukset tidän vanhukselle! Kössi yltää lokakuussa samaiseen ikään ;)

   Poista