sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Masu senkun kasvaa

Ensiksi pahoittelen kun blogin päivittäminen on vähän jäänyt, mutta asun käytännössä viikot toisella paikkakunnalla niin en pahemmin koirien kanssa ole tekemisissä ja viikonloppuvisiititkin ovat harmillisen lyhyitä :/ Raportoidaanpa hieman meidän elosta tällä hetkellä...Hipun odotusaikaa on vielä noin kolme viikkoa jäljellä, vaikka mamma näyttää siltä että voisi räjähtää melkein minä hetkenä hyvänsä. Pakkasten takia Hippu ei ole nyt päässyt pitkille lenkeille ja sen kyllä huomaa virtatasossa. Tuo ei pysy hetkeäkään paikoillaan... Siis ei hetkeäkään. Aina lenkille lähdettäessä ja sieltä tultaessa alkaa hirveä vouhotus. Puhumattakaan ruoka-ajoista... Jos tuo ei ole tiine niin mistähän tämä ruokahalun lisääntyminen mahtaisi johtua. 

Normaalistihan Hippu on maailman nirsoin otus. Not. Hiekkakin nimittäin maistuu tarpeen vaatiessa. Nyt tiineyden myötä on jätöksien syöminen tullut kuvioihin ja veden litkiminen on lisääntynyt. Vettä menee noin kolme litraa päivässä, eikä keksitä muuta syytä kun mahan täyteeksi juominen. Viimeksi tiineysaikana oli ihan samanlaisia oireita, joten tällä kertaa ei olla niin huolissaan. Nyt on meneillään toinen matokuuri ja pitää varmaan madottaa kerran ennen synnytystä, koska tuota sonnan syömistä lenkillä on aika vaikea kontrolloida varsinkin kun Hippu on tuollanen rynnäkkösika ja salamaa nopeammin nielee kaiken minkä suuhunsa saa. 
Rokotukset olisi molemmille tarkoitus varata tällä viikolla ja samalla näyttää Kössiä eläinlääkärille ontumisen takia. Täällä lönkätään siis edelleen, ja nyt mietitään olisiko tarvetta käydä kuvauttamassa selkä vai annetaanko olla. Tokihan se mielenrauhaa toisi kun saisi tietää tarkalleen missä on vika, mutta koska vanhaa koiraa on aika turha enää rasittaa leikkauksilla tai muillakaan hoidoilla, niin voihan se olla että näillä mennään niin kauan kun koira ei kipuile pahemmin tai muuta käytöstään.
Kössi onkin nyt muuttanut puoliksi sisälle ja tällä viikolla herralle tilattiin peti jossa löhötä, kun hänen mielestään matto on liian kova. Ei ole vielä tullut, mutta siitä lisää juttua tulossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti