sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Frodo aksaaTosiaan joulukuussa käytiin agilityn jatkokurssi Napakalla. Sain vihdoinkin koostettua pari pätkää viimeiseltä treenikerralta kokonaiseksi videoksi, joten laitetaan se tänne. Omasta ohjauksesta ainakin voin sanoa, että käskytyksen ajoittamiseen pitää kiinnittää huomiota ja valssit lähtee välillä valumaan ja menee muutenkin kaikkien taiteen sääntöjen vastaisesti. Frodo kääntyy kyllä ihan superhyvin tästä huolimatta. Itse asiassa Kössi oli ihan samanlainen "siivekkeen nuolija" luonnostaan, että ei ihmekään, etten ole koskaan oppinut täydellisiä valsseja. Saa nähdä opinko niitä vielä Frodonkaan kanssa, kun se kääntyy ainakin vielä loistavasti vaikka ohjaisin miten sattuu...Viime viikolla loppiaisena seura järjesti jäsenille epikset, jossa oli tarjolla myös hauskaakin hauskempi putkiralli. Käytiin sitten juoksemassa se kahdesti, kun mölliradalle ei vielä uskallettu renkaan ja pussin takia. Ensimmäisellä kierroksella Frodo kieltäytyi muutaman kerran, mikä oli ihan odotettavissa, kun Frodolle putki on vähän sellainen hyi-este epämiellyttävän alustan takia. Toisella kerralla (video tästä suorituksesta) alku meni hyvin, mutta sitten radan ulkopuolella oli jotain kiinnostavaa ja lähdettiin seikkailemaan vähän omille teille.

Videolta kyllä huomaa aika hyvin, että Frodo on tehnyt paljon tokoa ja rallya, eikä tahdo millään irrota kädestä. Tätä nyt työstetään parhaamme mukaan jatkokurssilla. Plus itsekin voisin tuon turhan läpsyttelyn ja kannustamisen jättää vähemmälle, sillä Frodo ei ole Kössi eikä sitä tarvitse hetsata jatkuvasti. Vaikka Frodokin on vielä melko hidas radalla, uskon että vauhtia tulee estevarmuuden myötä.

Ylihuomenna sitten tiedetään, miten meidän harrastuksen jatkon käy. Frodo menee nimittäin kuvauspöydälle, ja kovasti toivon, ettei selästä löydy mitään huomautettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti