maanantai 11. heinäkuuta 2016

Kolme päivää vanhoja ollaan!

Pennut on punnittu aamuin ja illoin. Kaikilla paitsi kirjavalla tytöllä paino nousee tasaisesti. Lehmä lempinimen saanut tyttö imee kyllä hyvin ja on ahkerasti nisällä, mutta onko huono imemistekniikka vai mistä kiikastaa? Sanni toi apteekista Aptus-nimstä puppyboosteria, sitä ollaan annettu lisäksi. Mutta Lehmä on virkeä ja jäntevä eli ei kai kannata liikaa huolestua vielä.

Mamma tuijottaa

Lilli on melko tarkka pennuistaan, huijaamalla saadaan punnittua pennut. Toinen syöttää Lillille kädestä jotain herkkua ja toinen vavihkaa ottaa pennun kerrallaan punnittavaksi. Mutta jos siinä vaiheessa pentu vikisee, Lilli on heti hädissään ja levoton ja pentu on laitettava takaisin pesään. Siksipä ei vielä ole yksittäiskuviakaan pennuista otettu. Odotellaan muutama päivä...Näissäkään kuvissa ei näy kaikkia, koska osa nukkuu laidan alla piilossa.Ei löydy nisää täältä!


Tänä aamuna Lilli eka kerran synnytyksen jälkeen halusi vapaaehtoisesti lenkille! Ja joku tylsistyminen iski sen jälkeen, kaivoi hirvittävän kuopan tarhaan, multa vaan pöllysi!

Vähän puuhastelen tässä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti