tiistai 30. joulukuuta 2014

Lomailua


Kirjoittelua pitkästä aikaa. Ollaan vietetty joulua Pohjois-Karjalassa ja Frodo on päässyt vaikka minne kylään. Hyvin tuo reissaa ja viihtyy vieraassakin paikassa. Eilen poika täytti 12 viikkoa ja sen kunniaksi haettiin rokotukset niskaan täällä Yläymyllyllä. Hintaero Kuopion eläinlääkäreihin oli yllättäen päälle 20 euroa, joten katsellaan jos tehtosteetkin käytäisiin täällä pistämässä. Kyllähän siinä säästäisi rahaa jo 15 kilon ruokasäkin verran.

Eilen tuli käytyä myös Mustin ja Mirrin alennusmyynneissä tuhlaamassa joululahjaksi saamani 50 euron lahjakortti. Valinnan vaikeus meinasi iskeä, sillä harmikseni liikkeessä ei ollut Berran fleecehihnoja, jollaisen olin suunnitellut ostavani. Löytyi sieltä lopulta muutakin kivaa ja koko raha tuli käytettyä.


Frodo sai myös ihan älyttömästi joululahjoja, joten nyt on ainakin ruokaa, herkkuja ja leluja vaikka muille jakaa.

Ensi sunnuntaina olisi sitten tiedossa corgien valokuvaustapahtuma, jonne ollaan ehdottomasti menossa moikkailemaan lajitovereita. Pentukurssikin (sekä koulu) alkaa jo viikon päästä. Menipä loma nopeasti...

Loppuun vielä video Frodon ja Kössin leikistä.

2 kommenttia:

  1. Frodo on kyllä niin suloinen! En löytänyt täältä lukijapainiketta, joten mistähän pystyy liittymään lukijaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frodo kiittää! Liittyminen vissiin onnistuu jotenkin ilman lukijapainikettakin, mutta ei kyllä mitään hajua että miten. (Seuraan itse blogeja Bloglovinin kautta, niin olen vähän pihalla tästä Bloggerin omasta lukijasysteemistä :')) Mutta kyseinen namiska löytyy nyt sivupalkista, tervetuloa seuraamaan! :)

      Poista