torstai 22. joulukuuta 2011

Kuulumisia

Tänään on tullut kuluneeksi tasan yhdeksän vuotta siitä kun Kössi haettiin meille.

9v synttärikuva, jota ei tänne vielä julkaistukaan.
Niin elävästi kyllä muistan sen hetken, kun ekan kerran mentiin kahtomaan pentua ja heti kun päästään ulos autosta, ensi töikseen kasvattaja esittelee meille Kössin kuolleita pentuesisaruksia, jotka oli vaan heitetty pihalle kennelrakennuksen oven viereen ja varikset oli nokkinu ihan verille... Että tälläsiä traumoja sain yhdenksänvuotiaana :D Onneksi huomio kuitenkin kiinnitty enemmän siihen tulevaan pentuun niin ei huonot muistot jyränny hyvien yli.

Kössi oli perso herkuille jo pienenä.

Nenästä löytyi tuommonen valkoinen pigmenttivirhe, joka kyllä hävisi iän myötä.Kössihän on miun ensimmäinen ikioma lemmikki (kultakaloja ei tähän nyt lasketa) ja vaikka ollaan vuosien varrella menty niin ylä kuin alamäkeäkin, ollaan kuin kasvettu yhteen. Kössi on aina jaksanut kuunnella ja lohduttaa ja sillä on täysin oma paikkansa miun sydämessä nyt ja ikuisesti. Toivotaan, että herra jaksaa vielä pihavahtina pyöriä monta vuotta ja olla piristämässä päivää omalaatuisilla tempauksillaan. Tässä vielä bonuskuvia pikkusannista ja tuosta vähän isommasta murrosikäisestä koiranriiviöstä.

Alkeiskurssilla Sinin ja Tixun kanssa.

Ekoihin möllikisoihin eksyttiin vahingossa. Maaliin asti päästiin...

... ja saatiin vielä palkinto persoonallisimpana parina.
Tässä taas joku möllikisakuva vuodelta x. Huivi silmillä kuten miulla oli aina tapana :D

Hippu on muuten aloittanut juoksunsa (vähän yllättäen kieltämättä tuli kaikille) ja astutusta olisi tarkoitus yrittää lähipäivinä. Yhdistelmä on uusinta ensimmäisestä pentueesta ja toivotaan, että tällä kertaa on parempi onni kuin viime kerralla, jolloin Hippu jäi tyhjäksi.

Kössi viettää tälläkin hetkellä joulua evakossa Hipun tuoksuilta ukin luona. Se on siellä kyllä niin hyvässä hoidossa, että liekkö haluaa enää tulla takaisin kotiin joulun jälkeen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti